Povoljno Nissan Juke, Qashqai i X-Trail na štandu Nikom Cars-a

Ova auto kuća učestvuje drugi put na ovogodišnjem jubilarnom Sajmu automobila koji se održaava od 4. do 6. oktobra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

„Ove godine ćemo na sajmu u Nišu predstaviti sva tri trenutno najprodavanija vozila marke Nissan iz crossover segmenta, a to su Nissan Juke, Nissan Qashqai i Nissan X-Trail“, kažu ovi distributeri

Foto: Nikom Cars

Kao podršku celoj sajamskoj priči, potencijalnim kupcima biće u ponudi facelift modela Nissan Qashqai kroz prodajnu akciju CROSS PONUDA 90 DANA u okviru koje imamo akcijske cene i produženu garanciju do ukupno 8 godina ili do pređenih 160.000Km, umesto dosadašnjih pet godina ili do pređenih 150.000Km. Navedena akcija je počela 1. septembra i trajaće do kraja novembra tekuće godine.

„Tu su i akcijske cene za modele Juke i X-Trail koje će trajati do promene uslova“, kažu iz Nikom Cars-a.

Nova vozila ove auto kuće izložena su u auto-salonu uređenom po najnovijim standardima brenda Nissan.

„U našem centru radimo servisiranje vozila u garanciji i van garancije, a imamo posebne pogodnosti za vlasnike vozila starijih od pet godina“, poručuju ovi sajamski izlagači.

„Prvi put smo izlagali na niškom sajmu 2019. godine zajedno sa LF Auto Centrom i iskustva su bila samo pozitivna“, kažu za Niške Vesti.

Adresa salona i servisnog centra:
Industrijska 20, 34000 Kragujevac

Pratite sve o ovim modelima pratite na INSTAGRAM-u i FACEBOOK-u

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikom Cars (@nikom_cars_nissan)