SUV VW Touareg PA, Golf i redizajnirani modeli povoljno na štandu BROS AUTA

BROS AUTO učestvuje čak 14. put na ovogodišnjem jubilarnom Sajmu automobila koji se održaava od 4. do 6. oktobra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

„Na štandu BROS Auta biće prikazani redizajnirani modeli VW Golf I krosover VW T-Cross kao I T Roc“, kažu u ovoj auto kući.

Biće tu i najluksuzniji SUV VW Touareg PA koji uvek izazove veliku pažnju i interesovanje.

Foto: Bros Auto

Uz putnička Volkswagen vozila ova auto kuća će izložiti i lako komercijalno mono volumensko vozilo VW Caddy Compact kao i vozila iz premijum segmenta Audi A3 limousine kao i Audi A4.

Učešće na sajmu pored nove poslovne saradnje uvek pomogne i da se kolege bolje upoznaju i razmene iskustva.

„Uz mogućnost da posetiocima prikažemo trenutno aktuelnu ponudu vozila i da se družimo sa kolegama iz branše, učešće na sajmu nam je neretko koristilo i u nalaženju novih klijenata“, kažu iz ove kuće.

Od niških premijera biće izložen redizanirajni premijum SUV model VW Touareg PA kao i redizanirani VW Golf 8. generacije.

Ovi izlagači ističu da će na sajmu imati značajne popuste za sve modele uz brze procedure odobrenja finansiranja po povoljnim uslovima.

„Iz ponude VW-a izdvajamo posebne uslove nabavke sa velikim popustima za redizajnirani crossover VW T-Cross PA, zatim VW Taigo i VW T-Roc“, ističu ovi pordavci.

Foto: Bros Auto

Adresa salona i servisnog centra:
Bulevar Dimitrija Tucovića 185

Pratite sve o ovim modelima pratite na INSTAGRAM-u i FACEBOOK-u