Auto MIG Fiat

AUTO MIG DOO

Firma Auto MIG do kraja godine je u znaku akcijskih popusta i pogodnosti koje će našim kupcima u potpunosti pružiti modele koji privlače pažnju javnosti. S obzirom da je AUTO MIG i ovašćeni serviser brendova Fiat, Fiat Professional, Jeep i Alfa Romeo nudimo pogodnosti i u tom segmentu.

Aktuelnosti vezane za Fiat brend su te da je konačno predstavljen novi Fiat 500 koji je u potpunosti električan i koji će se na našim putevima videti početkom sledeće godine. Potpun redizajn legendarnog Fiata 500 privući će mnoge kupce koji su upravo čekali ovako nešto.

JEEP Renegade i Compass su modeli koji će se u narednom periodu konstruisati kao Plug- in Hybrid-i sa 4X4 varijantom što sa ljubitelje Jeep-a predstavlja pravo osveženje u pogledu razvoja ekološki efikasnih motora.

FCA Srbija je krajem septembra pokrenula akciju „Fiat 500L Restart“. Radi se o akciji koja je promenila pogleda na Fiat 500L i koja je za kratko vreme pokazala odlične rezultate. Fiat 500L CROSS kao automobil koji se proizvodi u Kragujevcu, jedan je od najomiljenijih kod naših ljudi pre svega zbog visokog komfora i dizajna koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a pogotovo ljubitelje Fiat vozila. 

Kao i svake godine TIPO GAMA  je u centru pažnje. Ove godine je počela prodaja TIPO HB modela u Cross paketu i to je dovelo do dodatnog osveženja TIPO modela. Potpuno redizajnirana prednja maska sa novim logom Fiata neće Vas ni malo ostaviti ravnodušnim. Početna cena za Tipo modele je od 11.690 EUR. Od akcijiskim modela izdvajamo TIPO SEDAN sa Family paketom opreme, metalik bojom i rezervnim točkom po ceni od 12.600. Kod HB modela tu je TIPO HB sa City Life paketom opreme, koji sa metalik bojom i rezervnim točkom košta 13.500 EUR. Sve ovo ukazuje da Fiat po svojm cenama i dalje ima konkurentsku prednost u odnosnu na najbliže rivale.

Fiat Proffesional ima novitete u proizvodnji. Doblo će od naredne godne imati modifikacije u motorima, kao i neprikosnoveni Ducato koji je jedan od najprodavanijih modela. Fiat Talento se vraća na staze stare slave u obliku modela Scudo.

Posetite naš salon i u prijatnom okruženju izaberite vozilo po vašoj meri, a naši prodavci su tu da predstave automobile i načine finansiranja koji su dosta primamljivi. Finansiranje možete obaviti u salonu bez odlaska u banku što klijentima omogućavamo komforne uslove, jer su nam klijnti na prvom mestu!

Telefon: 018 4583-780
Adresa: Stari put BG – Niš bb
www.automig.rs

Brednovi: FIAT,FIAT PROFFESIONAL, JEEP

 

 

Fiat 500, već od 11.590 EUR
Fiat 500L, od 12.990
Fiat 500X, od 16.690 EUR
Fiat Panda, od 10.390 EUR
Fiat Tip Sedan, od 11.690 eur
Fiat Tipo HB, od 12.390 EUR
Fiat Tipo SW, od 14.690 EUR
Doblo Cargo, od 14.750 bez PDV-a
Fiat Ducato, od 24.950 bez PDV-a
Fiat Fiorino, od 11.150 bez PDV-a