BROS AUTO

Preduzeće Bros Auto je osnovano 2008. godine, kao prodajno-servisni centar u okviru Porsche grupacije. Ovlašćeni smo diler i serviser za vozila marke Audi i Volkswagen. Pored prodaje vozila, bavimo se i servisiranjem vozila u garantnom i vangarantnom roku, prodajom originalnih delova i dodatne opreme.

LIMARSKO-FARBARSKA RADIONICA

U sklopu našeg preduzeća, posluje i limarsko-farbarska radionica, koja je opremljena najmodernijim aparatima. Sve usluge obavljamo u skladu sa smernicama proizvođača marki koje zastupamo. Konstantan razvoj, permanentno usavršavanje zapošljenih i praćenje modernih trendova, doveli su Bros Auto na poziciju regionalnog lidera u oblasti auto industrije.

Posetite naš salon i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga. Dobrodošli…

Telefon018 4566-800
AdresaDimitrija Tucovića 185
wwwBrosAuto.rs

 

Uspešna priča o RAAVEX GROUP doo je započela 2010. kada je firma osnovana i počela s poslovanjem. U samom početku primarna delatnost RG bila je prodaja vozila i rezervnih delova marke TOYOTA. Uspešnim radom RG je postala ovlašćeni distributer i serviser za više automobilskih brendova i postala lider u jugoistočnoj Srbiji u ovoj branši. Od 2010. godine pronalazimo načine i sredstva kako bi stvorili osećaj oduševljenja i ponosa kod kupaca, zaposlenih, partnera i društva u kojem živimo i radimo.telefoonhoesjes a32 4gghs construction

Naša uspešna priča temelji se na vizijama, kontinuiranom rastu i širenju poslovnih aktivnosti te uvođenju inovativnih proizvoda i usluga.

Ključ našeg uspeha svakako su ljudi, zaposleni koji su učestvovali u sastavljanju našeg uspešnog mozaika, imena i prezimena bez kojih RG ne bi bila ono što je danas.

Telefon018 259-000
AdresaBulevar Cara Konstantina bb
wwwraavexgroup.co.rs

 

Ovlašćeni NISSAN prodajno servisni centar – Nikom Cars iz Kragujevca, prodaje i servisira vozila marke NISSAN u garantnom roku, kao i van njega.

Osoblje našeg auto-salona i servisa, kao deo globalnog NISSAN-ovog tima, nudi Vam usluge koje svaki renomirani, ovlašćeni prodajno servisni centar poseduje.

Naš auto-salon opremljen je po najnovijim NISSAN-ovim standardima i nalazi se izvan gradske gužve, u Industrijskoj zoni grada Kragujevca.

U našem servisu, pored redovnog održavanja novih vozila u garantnom roku, razvili smo i podršku za najširi spektar iz game NISSAN-ovih vozila. Počev od osnovnih provera ispravnosti vozila, pa sve do kompjuterskih testiranja i totalnog pregleda, Nikom Cars vam omogućava bezbednost sertifikovanim kadrom, kao i alatima poslednje generacije.

Telefon034 371-591
AdresaIndustrijska 20, Kragujevac
wwwnikomcars.rs

 

Auto centar Krunić d.o.o. Niš je ovlašćeni Renault distributer, čija je delatnost prodaja i servisiranje vozila marke Renault i Dacia, prodaja originalnih rezervnih delova i dodatne opreme.

Svojim kupcima nudi najbolje aktuelne akcijske ponude za kompletnu gamu vozila putničkog i komercijalnog programa marke Renault i Dacia, te ponudu finansiranja istih po najpovoljnijim kreditnim uslovima Renault i Dacia finansiranja, gde kupac kompletnu kupovinu vozila završava u salonu sa prodavcem kome je ukazao svoje poverenje.

Zahtevna delatnost prodaje i servisiranja vozila najvećeg francuskog i jednog od najpoznatijih svetskih imena autoindustrije RENAULT, reprezentuje se izgradnjom novog savremenog poslovnog objekta po najvećim standardima marke Renault, čija su vrata otvarena novembra 2009. godine, a celinu čine salon za prodaju novih Renault vozila, salon za prodaju novih Dacia vozila i servisne radionice s najsavremenijim uređajima i alatima, te prateće opreme kao i adminstrativni deo i prostorije za školovanje.

Telefon018 4-524-532
AdresaBul. Sv. Cara Konstantina 86a Niš
www.ackrunic.rs

 

Od 2009. Grand Motors, generalni uvoznik vozila Ford, osim u Subotici, ima još jednu poslovnu jedinicu, u Nišu. Ona je praktično preuzela sve aktivnosti pređašnjeg partnera (kompanije Stecom) – prodaju i servisiranje vozila Ford za područje jugoistočne Srbije.

U okviru kompanije“Grand motors” doo nalazi se i “Grand Motors Outlet” koji upotpunjuje ponudu „Grand Motors-a“ polovnim vozilima. „Grand Motors Outlet“ se bavi prodajom malo korićenih službenih vozila, vozila dobijenih po sistemu „staro za novo“ i „staro za staro“ svih svetskih proizvođača. Naša ponuda polovnih vozila zasniva se na automobilima kupljenim od prvog vlasnika, vozila su potpuno ispravna i poseduju urednu servisnu dokumentaciju. Pre postavljanja oglasa svako naše vozilo provereno je od strane naših servisera tako da je rizik od kvarova sveden na minimum. Na svako naše vozilo dajemo pismenu garanciju od godinu dana.

Telefon064 88-000-57
Adresa12. Februar 76-78 Niš
FacebookFord Grand Motors Niš

 

IDEAL AUTO D.O.O. Niš je ovlašćeni zastupnik za prodaju i servisiranje Hyundai automobila za Jugoistočni deo Srbije. Nastao je iz grupacije AUTO MG COMMERCE koji se bavi prodajom i servisiranjem HYUNDAI VOZILA od 1998.godine.

Kao član velike Hyundai porodice IDEAL AUTO ispunjava visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila. U prilog tome govore mnogobrojni zadovoljni klijenti koji su nam ukazali svoje poverenje.

IDEAL AUTO D.O.O. Niš je ovlašćeni zastupnik za prodaju i servisiranje Hyundai automobila za Jugoistočni deo Srbije. Nastao je iz grupacije AUTO MG COMMERCE koji se bavi prodajom i servisiranjem HYUNDAI VOZILA od 1998.godine.

Kao član velike Hyundai porodice IDEAL AUTO ispunjava visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila. U prilog tome govore mnogobrojni zadovoljni klijenti koji su nam ukazali svoje poverenje.

NAJVEĆI DILER AUTOMOBILA U REGIONU

AUTO MiG COMMERCE se od samog početka svrstao među lidere u prodaji komercijalnih vozila u južnom delu Srbije, čemu su značajno doprineli mladi i visokoobrazovni kadrovi koji predstavljaju najveću vrednost kolektiva.

Naša poslovna strategija je zadovoljstvo kupca. To podrazumeva praćenje eksploatacije vozila tokom radnog veka, što je upravo dokaz velikog broja zadovoljnih kupaca i korisnika usluga.

  • Najveći izbor automobila u gradu
  • Najbolji i najpovoljniji servis
  • Zadovoljstvo mušterija nam je na prvom mestu
  • Za sve potrebne informacije uvek dostupni
Telefon018 4602-777
AdresaStari Put Beograd Niš bb
www.hyundai.rs/nis
Telefon018 581-336
AdresaČamurlijski put bb Niš
www.automg.mazda.rs
Telefon018 4583-780
AdresaČamurlijski put bb Niš
www.automig.rs
Telefon018 4583-780
AdresaČamurlijski put bb Niš
www.automig.rs

 

Šta odlikuje vaše poslovanje?

Posvećenost klijentima i njihovo zadovoljstvo.

Koje su osobine presudne za uspeh?

Strpljenje, pozitivan stav, dobra strategija i naporan rad.

Na koji način osluškujete potrebe kupaca?

Svakodnevnom komunikacijom sa sadašnjim i budućim klijentima, u cilju unapredjenja odnosa i boljeg prepoznavanja njihovih potreba.

Poslovna jedinica kompanije AutoČačak Niš ovlašćeni je prodavac ŠKODA vozila na teritoriji centralne, južne i jugoistočne Srbije. Na površini od 1400m² smešten je prodajni servisni centar potpuno rebrendiran po najnovijim ŠKODA standardima 2014. godine. Prodajni salon veličine 300m² koncipiran je da zadovolji sve želje ŠKODA kupaca. Svi posetioci se u njemu osećaju ugodno, uz prijatno prodajno osoblje od kog dobijaju sve potrebne informacije vezane za ŠKODA gamu novih vozila. Servisni centar je opremljen sa 6 dizalica, magacinom originalnih rezervnih delova i kancelarijskim prostorom. Sam servis opremljen je najsavremenijom opremom i alatom za rad što potvrđuje i sertifikat ŠKODA Auto.

Telefon018 514-448
AdresaVizantijski bulevar bb Niš
www.skoda-auto.rs

 

SUNRA je kineski lider u industriji električnih vozila sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od 4 miliona električnih vozila raznih modela. Firma CSM 2017 iz Pančeva glavni je uvoznik i distributer brenda SUNRA za Srbiju.

CSM 2017 je osnovana 2017. godine u Srbiji u skladu sa strateškom politikom i globalnim ekonomskim planom „Jedan pojas, jedan put“ predsednika NR Kine gospodina Xi Jinpinga . Ona zapravo stavlja Srbiju u strateški položaj odakle se prema susednim zemljama širi distributivna mreža proizvoda koji čuvaju životnu sredinu a koji su proizvedeni u Kini: električni bicikli, elektricni skuteri i tricikli.

Garancija na sve modele 24 meseca i mogućnost placanja na 12 mesečnih rata.

VELIKA AKCIJA PRED POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE!!!

Na modele Grece i Leo popust 15%,
Na ostale modele skutera 10% i
Na sve bicikle 5%

 

Telefon065 896-8888
AdresaVojvode Radomira Putnika 26A, Pančevo
www.csm2017.rs

ZhiDou je brend matične kompanije Geely Holding, kao jedan od najaktivnijih proizvođača u oblasti elektro automobila.
Kompanija je osnovana 1986. godine i zapošljava preko 80.000 ljudi.
Komapnija Geely ne samo da je preuzela Volvo brend, već učestvuje u brendovima poput Daimler, Lotus i londonske taksi kompanije „Black Cabs”.

Osim toga razvojni brend komapnije Geely Holding ima potpuno novo učešče u proizvodnji komercijalnih (lakih dostavnih) vozila Cenntro koju obeležava serija Metro i Metro II.

ZhiDou – Srbija – Balkan

ZhiDou brend je prisutan i na tržištu Srbije od juna meseca 2019. godine, kao i brend istoimene kompanije Cenntro.

Eksluzivni zastupnik i distributer za tržište Srbije je firma ZhiDou CENNTRO Balkan, Vinogradska 57V, Surčin (Beograd).

Patrik Aksentijević+381 (0)65 / 8447 017
Ivan Todorović+381 (0)64 / 1159 069
Borjan Vučković+381 (0)63 / 289 789
AdresaVinogradska 57V, Surčin, Beograd
www.vozimnastruju.rs