Bros Auto Audi

Preduzeće Bros Auto je osnovano 2008. godine, kao prodajno-servisni centar u okviru Porsche grupacije. Ovlašćeni smo diler i serviser za vozila marke Audi i Volkswagen. Pored prodaje vozila, bavimo se i servisiranjem vozila u garantnom i vangarantnom roku, prodajom originalnih delova i dodatne opreme.

“Bros Auto”  je ovlašćeni prodajni i servisni centar za vozila marke VW i Audi iz Niša i posluje u sistemu generalnog zastupnika za Srbiju Porsche SCG.

Više od deset godina Bros Auto na najvišem nivou predstavlja brendove koje zastupa, a siguran pokazatelj toga su zadovoljni korisnici servisa i vlasnici vozila koji ostaju verni VW i Audiju. Uspeh je postignut sa posebnom pažnjom na kvalitet usluge i odnos prema klijentima a pre svega kvalifikovanim stručnim kadrom koji se konstatno unapređuje obaveznim obukama po najvišim VW i Audi standardima.

Bros Auto konstatno vodi računa o svojim korisnicima, pa su tako vozačima uvek dostupne promotivne akcije servisiranja u zavisnosti od modela i starosti vozila.

Pored akcija servisiranja u ponudi prodaje novih vozila uvek su dostupne posebne pogodnosti finansiranja kao i akcijske cene novih vozila.

LIMARSKO-FARBARSKA RADIONICA

U sklopu našeg preduzeća, posluje i limarsko-farbarska radionica, koja je opremljena najmodernijim aparatima. Sve usluge obavljamo u skladu sa smernicama proizvođača marki koje zastupamo. Konstantan razvoj, permanentno usavršavanje zapošljenih i praćenje modernih trendova, doveli su Bros Auto na poziciju regionalnog lidera u oblasti auto industrije.

Posetite naš salon i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga. Dobrodošli…

Telefon: 018 4566-800
Adresa: Dimitrija Tucovića 185
A6 cena od 52.777 eur
Q3 cena od 33.393 eur
Q5 cena od 44.817 eur
Q7 cena od 68.558 eur
A3 Sportback već od 23.999 eur
A4 već od 29.990 eur