Bros Auto VW

Preduzeće Bros Auto je osnovano 2008. godine, kao prodajno-servisni centar u okviru Porsche grupacije. Ovlašćeni smo diler i serviser za vozila marke Audi i Volkswagen. Pored prodaje vozila, bavimo se i servisiranjem vozila u garantnom i vangarantnom roku, prodajom originalnih delova i dodatne opreme.

“Bros Auto”  je ovlašćeni prodajni i servisni centar za vozila marke VW i Audi iz Niša i posluje u sistemu generalnog zastupnika za Srbiju Porsche SCG.

Više od deset godina Bros Auto na najvišem nivou predstavlja brendove koje zastupa, a siguran pokazatelj toga su zadovoljni korisnici servisa i vlasnici vozila koji ostaju verni VW i Audiju. Uspeh je postignut sa posebnom pažnjom na kvalitet usluge i odnos prema klijentima a pre svega kvalifikovanim stručnim kadrom koji se konstatno unapređuje obaveznim obukama po najvišim VW i Audi standardima.

Bros Auto konstatno vodi računa o svojim korisnicima, pa su tako vozačima uvek dostupne promotivne akcije servisiranja u zavisnosti od modela i starosti vozila.

Pored akcija servisiranja u ponudi prodaje novih vozila uvek su dostupne posebne pogodnosti finansiranja kao i akcijske cene novih vozila.

LIMARSKO-FARBARSKA RADIONICA

U sklopu našeg preduzeća, posluje i limarsko-farbarska radionica, koja je opremljena najmodernijim aparatima. Sve usluge obavljamo u skladu sa smernicama proizvođača marki koje zastupamo. Konstantan razvoj, permanentno usavršavanje zapošljenih i praćenje modernih trendova, doveli su Bros Auto na poziciju regionalnog lidera u oblasti auto industrije.

Posetite naš salon i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga. Dobrodošli…

Telefon: 018 4566-800
Adresa: Dimitrija Tucovića 185
VW Caddy od 20990 + PDV
VW Golf od 20990 €
VW Passat od 29990 €
VW Polo od 18849 €
VW T Cross od 18490 €
VW T Roc od 21490 €