Raavex Toyota

Raavex group je dobitnik ovogodišnje nagrade Ichiban koja na japanskom znači – „broj jedan“.

Ovu nagradu Toyota Motor Europe (TME) dodeljuje Toyotinim partnerima koji pružaju najviši nivo usluge. Ove godine prestižnu nagradu zaslužilo je 44 partnera iz 32 evropske države. Svake godine takmiči se više od 2500 Toyotinih partnera u Evropi, a pobednici su oni koji su se najviše istakli u primeni Toyotinog „Kupac pre svega“ načina razmišljanja.

Ovogodišnja dodela nagrade Ichiban održana je online, uz učešće 44 najboljih Toyotinih partnera koji su bili povezani s glavnim sedištem kompanije TME u Briselu. Toyotin partner u Nišu, Raavex group, svojim pristupom u radu sa stranakama i ostvarenim rezultatima zaslužio je da se ove godine nađe u društvu izuzetnih u Toyotinoj evropskoj mreži.

YARIS
YARIS CROSS
COROLLA HATCHBACK
COROLLA SEDAN
COROLLA TOURING SPORTS
CAMRY
CHR
RAV4
HIGHLANDER
LAND CRUISER
HILUX
PROACE CITY
PROACE CITY VERSO
PROACE
PROACE VERSO
PRIUS

Uspešna priča o RAAVEX GROUP doo je započela 2010. kada je firma osnovana i počela s poslovanjem. U samom početku primarna delatnost RG bila je prodaja vozila i rezervnih delova marke TOYOTA. Uspešnim radom RG je postala ovlašćeni distributer i serviser za više automobilskih brendova i postala lider u jugoistočnoj Srbiji u ovoj branši. Od 2010. godine pronalazimo načine i sredstva kako bi stvorili osećaj oduševljenja i ponosa kod kupaca, zaposlenih, partnera i društva u kojem živimo i radimo.

Naša uspešna priča temelji se na vizijama, kontinuiranom rastu i širenju poslovnih aktivnosti te uvođenju inovativnih proizvoda i usluga.

Ključ našeg uspeha svakako su ljudi, zaposleni koji su učestvovali u sastavljanju našeg uspešnog mozaika, imena i prezimena bez kojih RG ne bi bila ono što je danas.

Telefon: 018 259-000
AdresaBulevar Cara Konstantina bb
www: raavexgroup.co.rs