Srpska premijera modela VW Taigo na Sajmu automobila – BROS AUTO

Auto kuća BROS AUTO učestvuje na septembarskom sajmu automobila jubilarni deseti put. Za predstavljanje su oni obezbedili srpsku premijeru iz segmenta Crossover- a VW Taigo.

XIII Auto Moto Fest biće održan od 23. do 25. septembra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

„Na sajmu će biti prikazani redizajniran model VW Arteon, VW Tiguan, VW T-Roc kao i modeli VW Golf, VW Taigo koji će imati svoju premijeru, električni VW ID3  , lako komercijalno vozilo VW Transporter kao i vozilo iz premijum segmenta kompaktnih limuzina  Audi A4“, ističu u BROS AUTU.

Uz mogućnost da posetiocima prikažemo trenutno aktuelnu ponudu vozila i da se družimo sa kolegama iz branše, učešće na sajmu nam je neretko koristilo i u nalaženju novih klijenata

Da li će biti srpskih, niških premijera i koje su to?

Od srpskih premijera na niškom sajmu BROS AUTO će predstaviti najnoviji model iz segmenta Crossover- a VW Taigo.

Niška premijera je redizajnirani VW Arteon i VW T-Roc a biće izloženo potpuno električno vozilo VW ID3, koje je prava poslastica za sve one koji budućnost vide upravo kroz upotrebu električkih vozila.

„Postojaće mogućnost probnih vožnji za sve zainteresovane po završetku sajma u našem predstavništvu na Bulevaru Dimitrija Tucovića“, kažu u Brosu.

Za svaki sajam automobila tako i ovaj koji se održava u veoma izazovnim vremenima u auto industriji za sve zainteresovane posetioce BROS AUTO je spremio dodatne pogodnosti u vidu popusta, atraktivnih uslova finansiranja nabavke vozila za pravna i fizička lica kako putem lizinga tako i putem namenskih auto-kredita.

Foto: BROS AUTO
BROS AUTO 
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

BROS AUTO