Srpska premijera! Ford Mustang Mach-E na Sajmu automobila

Grand Motors učestvuje 13. put na niškom Sajmu automobila koji se za vikend održava u Hali „Čair“. Grand Motors koji je zvanični zastupnik Ford vozila za sve posetioce sajma pripremio je pravu poslasticu, srpsku premijeru modela Ford Mustang Mach-E.

Grand Motors je nabavio nova vozila za posebno predstavljanje na niškom sajmu koji se održava od 23. do 25. septembra u najvećoj sportskoj hali u Nišu.

Na štandu će biti izloženi modeli: Ford Focus i Ford Kuga FHEV, kao i premijerno u Srbiji: Ford Mustant Mach-E, potpuno električni SUV, premium vozilo.

Ford Mustang Mach-E; Foto: Grand Motors

„Iskustva sa predhodnih sajmova su nam pozitivna. Sajam automobila je odlična prilika da se ojačaju pozicije brenda i mi na tome posebno radimo“, rekao je Dragan Ivanović, ispred Grand Motors-a.

Kao što trendovi nalažu i na ovom štandu biće predstavljena hibridna i elektro vozila.

Grand Motors će za zainteresovane posetioce sajma organizovati i test vožnje koje će biti ispred same hale: Novi Ford Focus i nova Ford Kuga će biti dostupni za test vožnje.

Sajamski popust će važiti i ko ovih prodavaca vozila koji će sniziti cene za automobile koje ima na lageru, poručuju iz Forda.

Ford Mustang Mach-E; Foto: Grand Motors Niš
GRAND MOTORS – FORD
+381 18 585 999
office@grandmotors.rs;
testdrive@grandmotors.rs

GRAND MOTORS – FORD 

„XIII Auto Moto Fest Niš 2022“ biće održan od 23. do 25. septembra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

Ulaznica za sajam se kupuje na biletarnici hale u danima održavanja sajma i košta 300 dinara.

XIII Auto Moto Fest Niš 2022