GO Medijana izabrala najuređeniji štand i najbolji automobil Auto Moto Fest-a

Gradska opština Medijana je suorganizator Sajma automobila i kako sajam jeste na njihovoj teritoriji, rukovodstvo i sam predsednik Gradske opštine imali su težak zadatak a to je da poslednjeg dana održavanja sajma izaberu i proglase najbolji štand i najlepši automobil.

„Niš zaslužuje ovakvu manifestaciju jer južno od Save i Dunava jedino Niš posle Beograda ima ovakvu jednu veličanstvenu manifestaciju. Imali ste u toku ova tri dana prilike da vidite inovacije iz sveta automobilizma i to je trenutno ono najbolje što je na tržištu. Nišlije i gosti iz regiona imali su šta i da vide i dobro razgledaju modele, kako čujem od izlagača mnogi su i imali dobre prodaje. Mi smo i u teškim godinama za nama uspeli da sajam održimo u virtuelnom smislu, danas smo u hali i ovaj prizor mi govori da smo uradili pravu stvar“, rekao je Nebojša Kocić, predsednik Gradske opštine Medijana.

Kocić je proglasio i najuređeniji štand sajma a to je kako sam kažu prvi među jednakima, izlagač Raavex Group, ovlašćeni zastupnik za Toyotu, Citroen i Motogrini. Za najbolji automobil proglašena je srpska premijera koju je izložio BROS AUTO, model automobila Volswagen Taigo. 

Uz poruku da sledeće godine uživamo u još ekskluzivnijim modelima rukovodstvo Gradske opštine Medijana čestitalo je uspešnu organizaciju sajma City Grupi.

Od velikih izlagača bili su tu još:

  • PANE AG GROUP Beograd – Vozim na struju
  • AUTO ČAČAK
  • AUTO CENTAR  „KRUNIĆ“
  • GRAND MOTORS – FORD, koji je imao srpsku premijeru Ford Mustang SUV Mach-E
  • CAR BOX
  • KEMOIMPEKS AUTO

Pored distributera automobila i teretnog programa na sajmu su izlagali i mali izlagači prateće auto opreme: KELLER, Auto Happy, Gshop, Gumatop, MV AUTO 018, Zanatska radnja Lukač, Auto servis Dragi – Servoremont, KOV Tehnology i Dunav osiguranje, Vinarija Malča, Podrum Pevac, Benni sokovi, In Job, Tekvondo klub Asteriks, Turistička organizacija Zlatibor i Gold Gondola.

Poklone za decu koja su učestvovala u programima sajma i hostese obezbedio je YUMIS, Aster Marketing, Beni sokovi, Turistička organizacija Zlatibora.

Pokloni za mališane; Foto: Niške Vesti