POP AUTO na Sajmu automobila – Nagradna igra tokom sva tri dana održavanja sajma!

POP Auto group pored svojih usluga rešio je da baš na sajmu obraduje nekoliko posetilaca i pokloni tehnički pregled. Na njihovom štandu biće organizovana nagradna igra koja će trajati sva tri dana sajma.

POP Auto group bavi se registracijom vozila  a obavlja i druge usloge za vozače, fizička lica i kompanije. Na sajtu popauto.rs svako može da izračuna koliko će iznositi njegova registracija a mogu i online da zakažu termin. Njihova misija je da pruže brzu i efikasnu uslugu registracije za sve vrste vozila ali su tu i drugi poslovi koje ovi stručni ljudi mogu da obave za Vas.

„Trudimo se da proces registracije bude što jednostavniji i brži, kako bi naši klijenti mogli da se posvete drugim svakodnevnim obavezama. Imamo njihovo poverenje a neki klijenti su kod nas već dvadeset godina, što dokazuje našu posvećenost, zbog toga se svakog dana trudimo da budemo bolji“, kažu u POP Auto group.

POP Auto group radi tehnički pregled putničkih teretnih vozila i autobusa.

BRZO I EFIKASNO

Cilj poslovanja POP Auto group je da klijenti imaju mogućnost da obave sve potrebno na jednom mestu uz minimum uloženog vremena. Usluge tehničkog pregleda su brze i pouzdane, a cena je pristupačna. Od usluga ovaj centar nudi: