Auto Čačak za Sajam automobila pripremio posebne popuste – Škoda, pravi izbor!

Niška poslovnica Auto Čačka predstaviće se Sajmu automobila koji se održava za vikend u Hali „Čair“.

Najnovije Škode uvek su na parketu niške hale, jer Auto Čačak učestvuje na sajmu automobila od njegovog osnivanja.

„Iskustva sa dosadašnjih sajmova su veoma pozitivna. To je pravo mesto da potencijalnim kupcima približimo našu već dobro poznatu ponudu automobila“, kažu u niškoj poslovnici Auto Čačka. Na njihovom štandu biće predstavljena celokupna gama Škodinih vozila.

Ovi prodavci posebno izdvajaju Superb, Kamiq i Kodiaq.

Vreme isporuke modela su ipak malo korigovana u odnosu na reniji period.

„U zavisnosti od zahteva kupca po pitanju modela, motora, boje i druge opreme, zavisi i rok isporuke vozila. Vozila su već počela da pristižu iz fabrike, tako da se i vreme čekanja značajno smanjuje ukoliko nije specifična porudžbina. Ukoliko se vozilo poruči iz fabrike rok isporuke je oko 180 dana“, kažu u Škodi

Kao i svake godine, za sajam automobila Auto Čačak je spremio specijalne popuste koji će važiti za
vreme trajanja sajma.

Poslovna jedinica kompanije Auto Čačak Niš ovlašćeni je prodavac Škoda vozila na teritoriji centralne, južne i jugoistočne Srbije.

Na površini od 1400m² smešten je prodajni servisni centar potpuno rebrendiran po najnovijim Škoda standardima 2014. godine. Svi posetioci se u njemu osećaju ugodno, uz prijatno prodajno osoblje od kog dobijaju sve potrebne informacije vezane za Škoda gamu novih vozila. Servisni centar je opremljen sa šest dizalica, magacinom originalnih rezervnih delova i kancelarijskim prostorom. Sam servis opremljen je najsavremenijom opremom i alatom za rad što potvrđuje i sertifikat Škoda Auto.

Telefon: 018 514-448
Adresa: Vizantijski bulevar bb Niš
www.skoda-auto.rs