XV Sajam automobila početkom oktobra u Hali “Čair”

„Auto moto fest Niš 2024.“ održaće se u Hali Čair od 4 do 6. oktobra.

Na jednom mestu najnoviji četvorotočkaši i dvotočkaši po povojnim cenama i uz brojne povoljnosti i poklone. Posetioce kao i svake godine oičekuju premijere, a pažnja će biti usmerena na nova hibridna i električna vozila, motocikle i elektro bicikle.

Svake godine kroz nišku halu prođe oko dvadeset hiljada posetilaca, a cena karata je kao i u uvek pristupačna.

Sajam će za posetioce biti otvoren sva tri dana od 10 do 20 sati. Pojedinačna cena ulaznice koje se mogu kupiti na biletarnici Hale “Čair”je 300 dinara, dok za gupnu posetu (10 i više osoba) košta 200 dinara.

Auto kuće i ditributeri koji će se predstaviti na sajmu su: Auto centar Krunić sa brendovima: Renault, Dacia Bros Auto: Volkswagen i Audi Vozim na Struju – Pane AG: Cenntro Car Box: Peugeot, Suzuki, Opel, Honda, Vespa, Piaggio, Aprilija i novi brendovi QJ Motor, Zontes i Segway Kemoimpex Auto: Mercedes Auto Čačak: Škoda Grand Motors: Ford, novi brend MG Raavex Group: Toyota, Citroen, Motogrini i novi brend na tržištu Srbije Cenntro.

“Naš sajam je brend grada Niša. Poslednjih godina održavanja sajma dajemo primat hibridima i elektromobilima, pa ih je prošle godine uponudi bilo skoro polovina. Svake godine dočekamo i goste iz Makedonije i Bugarske što znači da ovaj Sajam ima potencijal da postane regionalni, a ne samo lokalni. Naš sajam je najposećenija privredno – turisitička manifestacija u Nišu”, rekao je osnivač i direktor Sajma, Oliver Paunović.