GO Crveni Krst nagradila Grand Motors za uspešno predstavljanje na Sajmu automobila

Na Sajmu automobila koji je u toku, Gradska opština Crveni Krst  nagradila je Auto kuću Grand Motors za učešće i predstavljanje na sajmu.

Ovi prodavci i zastupnici Forda, obezbedili su posetiocima Sajma automobila srpsku premijeru modela Mustang SUV Mach-E koji je u prva dva dana sajma privukao veliki broj ljudi koji su se tiskali kraj njega i slikali.

Predsednik opštine prof. dr Miroslav Milutinović u ime rukovodstva opštine uručio je direktorku Grand Motorsa Draganu Ivanoviću statuu “Car Konstantin“ kao priznanje za istrajnost i odlično predstavljanje na Auto Moto Fest-u“

„Naš opština će uvek biti tu da podrži ovako jaku privredno-turističku manifestaciju, koja promoviše kako našu opštinu tako i Grad Niš. U prva dva dana sklopljeno je puno poslovnih dogovora  a u razmatranju su i mnoge saradnje što puno znači za privredni boljitak čitavog regiona“, rekao je za Niške Vesti predsednik opštine prof. dr Miroslav Milutinović

Dragan Ivanović, direktor Grand Motorsa

Direktor Grand Motors-a zahvalio se na priznanju i obećao još ekskluzivnije predstavljanje naredne godine.

„Ova statua nas sada obavezuje da sledeće godine naše predstavljanje na sajmu bude još bolje. Nadamo se i novim modelima automobila koji će doći kao premijere. Mi smo zadovoljni predstavljanjem na sajmu a zadovoljni smo posetom i interesovanjem gostiju sajma. Biće gužve i u našem salonu od ponedeljka što me posebno raduje, jer će se sajamska prodaja prolongirati barem do Nove Godine i to je odlična priča“, završava Ivanović.

Sajam automobila otvoren je još u nedelju 25. septembra od 10 do 20 sati – Hala „Čair“.