Novi brendovi! QJ Motor, Zontes i Segway na Sajmu automobila – CAR BOX predstavlja i potpuno novi Peugeot 408

Auto kuća Car Box sa brendovima Opel, Peugeot, Honda, Suzuki, Piaggio, Vespa i Honda ovogodišnji je učesnik Sajma automobila koji se održava ovog vikenda u Nišu.

Nakon prošlogodišnjeg uspešnog učešća na sajmu automobila u Nišu, Car Box će po drugi put izlagati kao multibrend sa svojim brendovima Peugeot, Opel, Honda i Suzuki. Ponudu Car Box je upotpunila Honda, Piaggio, Vespa , QJmotor, Zontes i Segway vozilima i motorima.

Prvi put Car box prikazaće nove kineske brendove – QJ Motor i Zontes i upravo ovi brendovi pružaju najnoviju tehnologiju, izvanredne performanse ali i neverovatne mogućnosti za sve vozače. Ove godine predstavljamo i brend Segway i njihova ATV, UTV i SSV vozila koja su osmišljena da zadovolji potrebe svih ljubitelja prirode, avanturista i rekreativaca.

„Do sada smo imali vrlo pozitivna iskustva sa Sajma automobila u Nišu, više sa strane jačanja brenda Car Box, a zatim samom prodajom vozila na sajmu. Naš cilj je da se približimo potencijalnim klijentima i publici u našem regionu čime se bavimo, koje brendove zastupamo i šta sve mogu pronaći kod nas. Sa zadovoljstvom predstavljamo celokupnu ponudu našim potencijalnim klijentima i težimo ka tome da osiguramo najbolji izbor za klijente“, kažu za Niške Vesti u Car Box-u.

Ove godine Car Box predstavlja novi Peugeot, u pitanju je potpuno novi 408 i trenutno najoriginalniji automobil na tržištu.

„Peugeot 408 je trenutno najposebniji automobil brenda Peugeot i jedva čekamo da upoznamo kupce sa njim. Kupci na sajmu mogu očekivati restilizovanu verziju Peugeot 2008-ice i otkriti njene nove specifikacije na sajmu“.

Car Box je multibrend salon, tako da u ponudi imaju što više opcija za klijente. Kupci mogu da očekuju veliki izbor SUV modela kao što su Opel Grandland i Mokka, Peugeot 3008, 2008, 408, kao i Suzuki Vitaru i S-Cross, ali i manje hečbek modele kao što su Opel Corsa i Peugeot 208.

Posebno izdvajamo uzbudljivu saradnju dva legendarna brenda. Povodom Diznijevog 100. rodjendana, Vespa i Dizni udružile su snage i predstavile ograničeno i posebno izdanje Vespe Primavere koja nosi naziv “Disney Mickey Mouse Edition by Vespa“.

Zbog nestašica delova i komponenti delova u autoindustriji, Car Box svakodnevno radi na tome da
stvori što bolji lager vozila u salonu, ali i na centralnom lageru. Naravno za vozila iz proizvodnje kupci još uvek moraju da imaju nešto strpljenja za isporuku, ali zahvaljujući našem jačem i bogatijem ovogodišnjem lageru, kupci imaju mogućnost da u što kraćem periodu dobiju svoj željeni automobili ili motocikl.

Na pitanje Niških Vesti kako se kreću cene automobila u Car Box-u kažu.

„Nećemo da poričemo činjenicu da su se cene dosta promenile poslednjih godina. Inflacija i promene na tržištu igraju veliku ulogu u rastu cena u autoindustriji. Svakako da ćemo se potruditi da za vreme trajanja sajma, kao i posle završetka samog sajma ponudimo klijentima povoljnije uslove kupovine, posebne cene i interesantne poklone prilikom kupovine vozila. Ali specijalne akcijske cene i povoljnosti u Car Box-u mogu se očekivati tokom
cele godine“, tvrde u ovoj auto kući.

Prednosti novog u odnosu na polovne automobile: Novi automobili imaju mnoštvo prednosti u odnosu na polovne, a samo neka od prednosti su garancija – koja pruža veću sigurnost, najnovija tehnologija koja Vam svakodnevnu vožnju čini lakšom i uzbudljivom, manja potrošnja goriva, niske troškove ali i minimalna održavanja ali i ono najbitnije bezbednost i sigurnost, kažu u Car Box-u.