Renault Austral i nikad bolji uslovi za kupovinu automobila – Auto centar Krunić

Auto centar „Krunić“ ovlašćeni je Renault distributer, radi prodaju i servisiranje automobilskih brendova Renault i Dacia. Ova poznata niška distributerska kuća učestvuje na ovogodišnjem sajmu automobila. Na niškoj izložbi najboljih automobila biće predstavljen Renault Austral koji predstavlja nišku premijeru.

Na štandu Auto centra Krunić biće modeli: Austral, Captur, Clio i Megan Conquest od Renault-ovih modela kao i najprodavaniji Stepway, Duster, Logan i Jogger od modela Dacia.

Iz Auto centra „Krunić“ kažu da pripremaju predstavljanje poznatih modela u novom dorađenom ruhu, ipak najnoviji među modelima je Austral koji ima svoju nišku premijeru. Od sajma u Kruniću očekuju kao i uvek, puno.

„Sajam je do sada godina unazad u potpunosti opravdavao naša očekivanja a to je najbolja promocija naših modela. Ponudu će malo obogatiti kako bi povećali prodaju u zadnjem kvartalu godine, što je uvek slučaj kod nas“, rekli su u Auto centru Krunić.

Ove godine imamo nišku premijeru sa modelom Renault Austral ali najviše računamo na to da će kupci prepoznati dobar trenutak za ulaganje, jer su uslovi sada nikad bolji, kažu u ovoj auto kući.

„Ove godine ćemo posetiocima sajma ponuditi brojne popuste i kredite sa beneficiranim kamatama. Beskamatni kredit od 7.000 Eur za modele Renault i 0.99% fiksna kamata za Dacia modele“, dodaju iz Krunića i preciziraju da će povoljniji uslovi za kupovinu novih automobila trajati do kraja oktobra.

U ovoj poznatoj niškoj auto kući kažu da su uspeli da obezbede dovoljno vozila na lageru za isporuku odmah, a ako se kupac odluči za vozilo koje se tek treba poručiti iz fabrike rokovi isporuke su tri meseca.

Foto: Auto centar Krunić

Komentarišući rast cena vozila poslednjih godina u Kruniću potvrđuju da promena ima ali zbog nekoliko bitnih faktora.

„Poslednje tri godine cene su zbog poznatih globalnih okolnosti pandemije Covid-a i rata u Ukrajini porasle za 30%. Ali je generalno sve poskupelo pa se i cena vozila uklapa u taj trend“, rekao je Dimitar Tasev, menadžer u Auto centru Krunić.

Mnogi danas posežu za kupovinom polovnog automobila a nas je zanimalo zašto pri kupovini četvorotočkaša da se odlučimo baš za onaj iz salona a ne polovnjak.

„Razloga za kupovinu novog automobila je puno. Ja ću navesti tek neke a to su: Pouzdanost, Garancija koju dobijate uz novo vozilo, Novi sistemi sigurnosti koje imaju nova vozila, Povoljnije beneficirane kamatne stope pri kupovini i sigurno noviji savremeniji dizajn i tehnologije“, ističe Tasev.

Više informacija o učesnicima na ovogodišnjem Sajmu automobila i samu mapu sajma možete da pronađete na SajamAutomobila.com.

Auto centar „Krunić“ d.o.o. Niš je ovlašćeni Renault distributer, čija je delatnost prodaja i servisiranje vozila marke Renault i Dacia, prodaja originalnih rezervnih delova i dodatne opreme. Svojim kupcima nudi najbolje aktuelne akcijske ponude za kompletnu gamu vozila putničkog i komercijalnog programa marke Renault i Dacia, te ponudu finansiranja istih po najpovoljnijim kreditnim uslovima Renault i Dacia finansiranja, gde kupac kompletnu kupovinu vozila završava u salonu sa prodavcem kome je ukazao svoje poverenje.

Telefon: 018/4524-532
Adresa: Bul. Sv. Cara Konstantina 86a Niš
www.ackrunic.rs