Mladen Alvirović otvara niški Sajam automobila

„Auto Moto Fest” Niš biće održan od 4. do 6. oktobra 2019. godine u niškoj hali „Čair“ a popularni voditelj i zvanično je potvrdio svoj dolazak.

„Želim da se zahvalim na prilici koju ste mi ukazali pozivom da otvorim niški Sajam automobila. Mi ćemo u našoj emisiji i reviji komunicirati ceo događaj, a povodom jubileja daćemo i veći prostor kako bi se što bolje obeležila desetogodišnjica“, naveo je Alvirović.

Foto: Niške Vesti; Otvaranje I Sajma automobila 2009. godine

Porodica Alvirović uvek je bila velika podrška niškom Sajmu automobila, legendarni Mirko Alvirović u nekoliko navrata boravio je u Nišu u toku održavanja sajma, a uloga onog koji zvanično otvara sajam nije mu bila strana. Svaki sajam posebno je bio ispraćen u reviji i kroz popularnu emisiju „SAT“.

Direktor City Marketing Centra Oliver Paunović koji već deceniju organizuje niški Auto Moto Fest nije krio zadovoljstvo što će upravo popularni voditelj i urednik otvoriti jubilarni sajam.

„Naša dugogodišnja uspešna saradnja nama ovde u Nišu puno znači, medijska podrška koju smo godinama dobijali puno nam je pomogla da priču o niškom Auto Moto Festu podignemo na nivo koji zaslužuje. Dobiti podršku takvih profesionalaca kao što je bio Mirko a sada Mladen je prava čast. Zadovoljstvo je bilo zaslužiti to poverenje a pravi zadatak zadržati ga. Revija i popularna emisija „SAT“ imaće svoj prostor u hali i siguran sam izazvaće veliko interesovanje“, rekao je Paunović.

Niški sajam jedinstven je u ovom delu Srbije, a pored velikom privrednog značaja beleži i veliki broj turističkih poseta. Na novom sajtu sajma sajamautomobila.com posetioci, na jednostavan način, svi mogu videti  vesti iz sveta auto-moto industrije.

Pored novog sajta, evropskih i srpskih premijera, zanimljivih dvotočkaša posetioce očekuju i mnoge novine a iznenađenja su sastavni deo sajamske ponude. Nakon decenije postojanja niški Auto Moto Fest dobio je i svoju maskotu, koju je osmislio priznati niški i svetski karikaturista Saša Dimitrijević.

Osim putničkog na niškom sajmu biće ponuđen i bogat teretni program, uz prateću opremu. Neće izostati velika ponuda guma dok će osiguravajuća društva imati svoje štandove i pristupačnu ponudu. Oldtajmeri imaće svoje mesto, jer upravo
njihova izložba svake godine izazove veliko interesovanje posetilaca.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Ford, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Yamaha, Motogrini, Jepp, Volkswagen, Hyundai kao i brojni auto centri i servisi.

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.