Novi sajt za 10 godina Sajma automobila u Nišu!

Sajam automobila u Nišu, najposećenija manifestacija u regionu, ove godine beleži veliki jubilej – deset godina postojajna! X Auto moto fest Niš biće održan od 4. do 6. oktobra 2019. godine u niškoj hali „Čair“.

U znak jubileja organizatori Auto moto festa, pored brojnih novina i iznenađenja, posetiocima i izlagačima predstavili su novi zvanični sajt.

Foto: Jupiter’s Rings Studio

„Veoma sam ponosan što Niš ima Sajam automobila već, evo, deset godina. Za to vreme Sajam je postao najveća i najposećenija privredno-turistička manifestacija u regionu. Žao nam je što Niš još uvek nema sajamski prostor, ali se trudimo da uvek sa onime što imamo izvučemo maksimum i građanima svake godine pružimo sajam po ugledu na sve velike svetske sajmove. U znak ovogodišnjeg jubilarnog sajma naparvljen je i novi zvanični sajt, gde sve informacije na jednom mestu mogu pronaći i posetioci i izlagači“, rekao je direktor Auto Moto Festa Niš Oliver Paunović.

Na novom sajtu sajamautomobila.com posetioci, na jednostavan i slikovit način, mogu videti vesti iz sveta auto-moto industrije, svetske premijere, podsetiti se kroz fotografije kako je bilo na prethodnim manifestacijama, ali i, ono što je najbitnije, videti šta ih očekuje na narednim sajmovima.

Takođe, učesnicima i izlagačima na sajmu dostupna je mapa sajma, kao i prijavljivanje za učešće.

Pored novog sajta, evropskih i srpskih premijera, dvotočkaša koji će prvi put biti izloženi u Nišu, posetioce očekuju i još mnoge novine i iznenađenja.

„Još jedna od novina je ta da od ove godine imamo i zvaničnu maskotu sajma, koja će dočekivati sve goste, a sigurno će biti zanimljiva i našim najmlađim posetiocima“, rekao je Paunović.

Pratite najnovije informacije na sajtu Auto moto festa Niš i na vreme se spremite da prve dane oktobra provedete na najvećem do sada, jubilarnom, X Sajmu automobila, motora i prateće opreme.