NOVI Renault CLIO 5 na niškom Auto Moto Fest-u

Auto centar „Krunić“ iz Niša već tradicionalno redovan je učesnik niškog sajma automobila. Iz godine u godinu ova niška auto kuća pripremi posebna iznenađenja za sve one koji razmišljao o kupovini novog četvorotočkaša.

Deceniju koliko se održava i niški sajam traje i predstavljanje Auto centra Krunić, koji se uvek rado vraća u Halu „Čair“ jer su kako kažu njihova očekivanja vezana za sajam opravdana.

Od 4. do 6. oktobra u niškoj Hali „Čair“ Auto Krunić izložiće najprodavanije modele Renault i Dacia.

„Novi modeli plene dizajnom i zato će naš štand biti zaista lep Biće i video bim na kome će se prikazivati reklamni spotovi modela Renault i Dacia. Naše hostese često dobiju nagrade za najlepše i zato opravdano tvrdim da će naše modele predstavljati i najlepše dame Niša„, kaže uz osmeh Dimitar Tasev, direktor prodaje.

Biće predstavljeni najtraženiji modeli a to su što se tiče Renault-a: Kađar, Clio, Captur, Megane, Koleos a od Dacie, Duster i Stepway.

„Od izloženih modela najskuplji će biti Kađar koji košta oko 22.000 evra a najmanje Dacia Sandero Stepway samo 9.990 evra“, kaže Tasev.

Obezbeđeni su sajamski popusti za sve one koji će se odlučiti za ove modele.

„Pored dodatnog finansijskog popusta obezbedili smo i benificirane kamate Renault Finansiranja i dodatne Sajamske poklone“, najavio je direktor prodaje ove niške auto kuće.

Nišku premijeručini predstavljanje novog Renault CLIO 5

Uvek najtraženiji su i oni najprodavaniji modeli a to su trenutno u Renault-u Clio i Megane a kod Dacia Sandero i Novi Duster, ističu u ovoj niškoj auto kući.

Radno vreme Sajma automobila je od 10 do 20 sati, od 4. do 6. oktobra u niškoj Hali „Čair“.

Dobro došli!

Auto centar Krunić
Prodaja novih vozila:
018/ 4 524 532