SRPSKA PREMIJERA u Nišu! Mazda CX-30 na dohvatu ruke

Jubilarni niški Auto Moto Fest okupio je višegodišnje partnere i saradnike na jednom mestu. Vrata Hale „Čair“ za sve ljubitelje četvorotičkaša biće otvorena od 4. do 6. oktobra od 10 do 20 sati.
Najveće auto kuće koje posluju na ovom području biće učesnici sajma i ne samo to, već će ponuditi mnogo više od onoga što trenutno imaju u salonima.
Posebnu ponudu i predstavljanje spremio je Auto MG Commerce koji već osmu godinu izlaže na sajmu.
„Čast nam je da ponovo izlažemo na sajmu automobila u Nišu, gde smo i ranijih godina imali odlična iskustva i susretali se kako sa našim lojalnim klijentima i osluškivali njihove sugestije, tako i sa potencijalno novim članovima Mazdine porodice“, kaže Stefan Radosavljević, menadžer prodaje u Auto MG Commerce.
Prethodnih godina upravo modeli auto brenda Mazda pobrali su najviše simpatija zaljubljenika u lepe i udobne automobile. Neki su i dobili nagrade kao najlepši.
„Nastupamo na ovom prazniku automobilizma u ovom delu naše zemlje sa očekivanjima da se u najlepšem svetlu predstavimo novim modelima i pokažemo u kom pravcu Mazda kao brend ide u godinama koje slede“, kažu u Auto MG-u.
Sajam jeste prilika da se pokažu brendovi u svom sjaju ali se najveći broj automobila upravo na sajmu pazari za svakodnevne prilike. Upravo će ova niška auto kuća i prikazati najpopularnije modele uz neizostavnu premijeru.
„Pored izlaganja najprodavanijih i najpopularnijih modela kao što su CX5 i CX3, ove godine sve posetioce očekuje niška premijera potpuno nove Mazde 3, kao i srpska premijera novog modela iz Mazdine game – CX30“, najavljuju iz ovog auto centra.
Neće izostati ni sajamski popusti uz koje je moguće ostvariti veoma povoljnu kupovinu.
„Uz savršeno dizajnirane i tehnološki besprekorne automobile koji se svojim kvalitetom i voznim karakteristikama izdvajaju od konkurencije, Mazda je pripremila i interesantne pogodnosti što se kupovine tiče“, završavaju u Auto MG Commerc-u.

Niški Auto Moto Fest održava se u Hali „Čair“ od 4. do 6. oktobra od 10 do 20 sati. Cena ulaznice je 200 din.

Novi sajt sajma sajamautomobila.com.