Srpska PREMIJERA! NOVA SCALA I SUPERB pred Nišlijama

Ni ovogodišnji AUTO MOTO FEST koji se održava od 4. do 6. oktobra u niškoj Hali Čair neće proći bez učešća Auto Čačka. Od prvog sajma do danas redovni su učesnici ove privredno-turističke manifestacije.

„Od prvog sajma ŠKODA je bila učesnik niškog sajma automobila i uvek će biti deo te priče, tako da je i nama ovo jubilarno deseto izlaganje“, kažu u ovoj renomiranoj auto kući.

Oni dodaju da su njihova prethodna iskustva učešća na niškim sajmovima pozitivna, kasnije planovi ispunjeni a saradnja uvek bude na očekivanom visokom nivou.

„Na našem štandu će biti izloženi svi modeli u trenutnom asortimanu ŠKODA. Pored posebnih sajamskih popusta tu su i pokloni iznenađenja“, kažu u Auto Čačku.

Modeli kojima će se Auto Čačak predstaviti Nišlijama su: Fabia, Scala, Octavia, Superb Facelift, Karoq i Kodiaq.

Najvišu cenu u ŠKODA asortimanu ima model Kodiaq, dok model Fabia jeste najpovoljniji, tvrde prodavci automobila.

Ova renomirana auto kuća ujedno kao i sajam beleži jubilarno izdanje, zato će na njihovom štandu biti nekoliko prijatnih iznenađenja.

„ŠKODA može da se pohvali novitetima u ovom godini. Na niškom sajmu posetioci će biti u prilici da upoznaju novi model ŠKODA SCALA, ali i novi redizajniran model ŠKODA SUPERB.9.“.

Pored dobre posećenosti u ovoj auto kući očekuju kao i svake godine ipsunjenje zaplaniranih ciljeva, ipak ističu da su ponosi na ono što jeste njihova ponuda.

„Odnos cene i kvaliteta našeg brenda jeste svakako glavna prednost u odnosu na druge, a tu su i posebni sajamski popust koji će se verujemo veoma svideti Nišlijama i gostima iz drugih gradova“, završavaju u Auto Čačku.

X “Auto Moto Fest” Niš biće održan od 4. do 6. oktobra 2019. godine u niškoj Hali „Čair“.

Auto Čačak Promet doo, PJ Niš

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.

Poslovna jedinica kompanije Auto Čačak ovlašćeni je prodavac ŠKODA vozila na teritoriji centralne, južne i jugoistočne Srbije. Prodajni salon koncipiran je da zadovolji sve želje ŠKODA kupaca. Svi posetioci se u njemu osećaju ugodno, uz prijatno prodajno osoblje od kog dobijaju sve potrebne informacije vezane za ŠKODA gamu novih vozila. Servisni centar je opremljen sa 6 dizalica, magacinom originalnih rezervnih delova i kancelarijskim prostorom. Sam servis opremljen je najsavremenijom opremom i alatom za rad što potvrđuje i sertifikat ŠKODA Auto.