Najprodavanija svih vremena: TOYOTA Corolla zablistaće na niškom Auto Moto Fest-u

Kompanija Raavex Group doo od prvog dana održavanja niškog sajma automobila jeste aktivan učesnik niške smotre najlepših četvorotočkaša.
Njihov štand najčešće bude i onaj sa najvećim brojem kvadrata u centralnom delu gde se odvijaju sve manifestacije, neretko se tu okupi i najveći broj ljubitelja lepih automobila, jer oni brojne promocije organizuju na poseban načim – svake godine postavljajući neku novu temu.

„Prethodna iskustva sa niških sajmova su uglavnom pozitivna, ne toliko zbog prodaje, koliko zbog samog događaja koji treba da postoji u gradu. Rezultati su uglavnom ispod očekivanih, spram uloženih sredstava i menjali su se spram trenda rasta ili pada koji je bio aktuelan za tu godinu“, kažu u Raavex-u.

Niški Auto Moto Fest koji se održava od 4. do 6. oktobra u niškoj Hali „Čair“ još jednom je prilika da ova niška kompanija pokaže svu ozbiljnost i pokaže moć promocije.

„Naš štand kao i svake godine kada je u pitanju naše predstavljanje, biće tematski. Tokom sva tri dana održavanja sajma organizovaćemo mnogobroja dešavanja“, kažu u ovoj auto kompaniji.

Na pitanje da li su pripremili i ove godine neko iznenađenje za posetioce niškog sajma, oni uz osmeh odgovaraju:

„Uvek. Mi ne umemo drugačije“.

Raavex je za jubilarni Auto Moto fest pripremio POSEBNE PONUDE

Na njihovom štandu zablistaće: Toyota- Corolla SD, Corolla HB, Yaris, CHR Hybrid, Rav4 Hybrid, Camry, ispred hale Corlla HB kao simbol bezbedne voznje u saradnji sa NAVAK-om. Kada je u pitanju Citroen biće – C3, C4 Cactus, C3 Aircross, C5 Aircross, C- Elysee, ispred hale teretni program C3 N1, Jumper i novi Berlingo.

Cena svih modela Toyote i Citroena se kreću izmeđuu 9000 – 50 000 evra.

Niške premijere: New Camry, New Rav4, New Corolla- što se tiče Tojote a Citoren će predstaviti C5 Aircross i New Berlingo.

„Imamo više novih modela, tako da smo se odlučili da akcenat promocije bude na najprodavanijem modelu svih vremena, a to je Toyota Corolla“, poručuju iz Raavex-a.

Ovaj kreativan i posvećen tim sigurni smo pružiće i ove godine više nego što mi od njih očekujemo, zato dođite od 4. do 6. oktobra u Halu „Čair“ da proverimo kakva su nam iznenađenja ovog puta spremili.