HYUNDAI sa nekoliko premijera na niškom Auto Moto Fest-u

Ideal Auto doo iz Niša, ovlašćeni je diler Hyundai automobila više od dve decenije, na sajmu automobila u Nišu prisutni su od samog početka, tačno pola od toga.

„Ovih deset godina  izlaganja prevashodno su pokazale  da je Nišu potrebna jedna ovakva manifestacija gde na jednom mestu građani juga Srbije mogu da vide, bar delimično /ne baš adekvatan prostor/, novitete auto industrije. Ono što mi kao izlagači dobijamo je predstavljanje, veća mogućnost susreta sa potecijalnim kupcima i ono najvažnije za nas, sve to donosi veću prodaju“, kažu u ovoj niškoj auto kući.

Obećavaju na svom štandu imaće atraktivne i najvažnije cenovno dostupne modele.

„Iznenađenja su sastavni deo ovakvih izložbi, kao što i svake godine radimo, i ove ćemo imati nešto što će privući veću pažnju kupaca i izdvojiti Hyundai automobille“, kaže Miodrag Sotirović, prodajni savetnik.

Atraktivni popusti za kupovinu vozila na sajmu biće i ovogodišnja ponuda, baš kao što tradicija nalaže. Svi ponuđeni modeli, osim popusta, biće sa isporukom  5-7 dana po uplati.

Biće ponuđena skoro kompletna gama Hyundai vozila od I-10, I-20, I-30 , ELANTRA, KONA , TUCSON SANTA FE. Cene će biti u rasponu od 9.000 eura za I-10 do 48.000 evra za SANTA FE.

Premijere na sajmu su rezervisane za novu Elantru, novi Santa Fe, Kona .

„Očekivanja su kao i svake godine dobra prodaja, odlično predstavljanje koje povlači prodaju i nakon sajma i dobru posetu za koju su zaduženi organizatori“, kažu u ovoj niškoj auto kući.

Hyundai se uvek izdvaja od ostalih garancija na vozilima, jer je sada 7 godina bez ograničenja broja pređenih kilometara što ukazuje kupcima na kvalitet automobila, pristupačne cene i mogućnost servisnog državanja u garantnom i vangaratnom roku, velika mogućnost izbora modela i njihovih varijanti, brza isporuka.

Sajam automobila u Nišu otvara vrata hale Čarir u petak 04. oktobra i trajaće do nedelje 06. oktobra. Radno vreme Sajma je od 10 do 20 časova.