Ekskluziva! Novi Touareg pred Nišlijama

Na jubilarnom desetom niškom Sajmu automobila Bros auto učestvuje deveti put, upravo ova auto kuća predstaviće brendove Audi i VW koje godinama odlično prodaje u‚našem regionu .

„Iskustvo sa prethodnih sajmova u Nišu je pozitivno. Svake godine iz velikog broja susreta akumulira se dosta novih kontakata tako da se prodaja vozila ne ograniči samo na dane trajanja sajma. Veliki procenat zainteresovanih klijenata se na osnovu inicajlnog razgovora kasnije odluči da kupi vozilo čak i par meseci nakon završetka sajma“kažu u ovoj niškoj auto kući.

Ove godine štand Bros auta na sajmu krasiće kompletna ponuda vozila ove renomirane kuće za prodaju, servis i održavanje automobila.

„Audi će se istaći svojom prestižnom A6 limuzinom a iz širokog dijapazona vozila koje VW nudi, ponudu izloženih modela na niškom sajmu formiraćemo na osnovu potražnje na našoj teritoriji. Uvek dobar izbor predstavljaju naši modeli VW Polo i VW Golf.  Ponudu ćemo dodatno obogatiti i modelima VW Arteon i VW T-Roc a prvi put na sajmu biće izložen i novi model VW Touareg. Na štandu i ispred same hale biće izloženi modeli VW Privrednih vozila sa svojim predstavnicima VW Caddy i VW Transporter„, kažu u Bros-u.

Za niški sajam sutomobila – najznačajniju manifestaciju u ovom delu Srbije, ova auto kuća uvek je spremna. Specijalne povoljnosti klijentima biće na raspolaganju: atraktivni paketi opreme, cene vozila sa velikim sajamskim popustima, dodatne povoljnost ukoliko nabavka vozila ide u saradnji sa Porsche Mobilitijem, a biće i specijalnih iznenađenja za buduće kupce.

„Iz dosadašnjeg iskustva prodaje vozila, znamo da se sve više kupaca odlučuje za kupovinu uz finansiranja preko Porsche Leasing-a ili kredita drugih bankaka jer su kamatne stope jako niske, tako da rata finansiranja za pojedina vozila može da iznosi i samo 160€. Razlika u  visini cene vozila se danas ogleda samo u razlici želje i potrebe kupaca“, kažu u Bros autu.

Na ovogodišnjem sajmu automobila prvi put će u našem regionu biti predstavljen novi model Touarega i to model sa najvišim i najbogatijim paketom opreme.

„Naše izlaganje vozila će samo po sebi biti posebno sa akcenatom na široku ponudu atraktivnih i izazovnih modela. Uz akcijske cene i dodatne pogodnosti finansiranja očekivanja su da i ove godine sajam u Niš donese dobre rezultate koji će se pre svega ogledati u broju zadovoljnih klijenata“, završavaju u Bros autu.

Štand Bros auta biće postavljen u samom centru Hale „Čair“.