SRPSKA PREMIJERA: Škoda oktavija A8 prvi put biće viđena na XI CORONA FREE FEST-u 2020

„Najbezbedniji sajam na svetu“ – uveliko traje i naravno učesnik je kao i ranijih godina Auto Čačak promet, niška poslovna jedinica koja je posetiocima virtuelnog sajma prvog na Balkanu priuštila srpsku premijeru.

Na drugačiji, jedinstven način, kroz virutuelnu turu ove godine biće predstavljena ponuda ove renomirane auto kuće u Nišu – Škoda oktavija A8 prvi put biće viđena u Nišu.

Auto Čačak promet doo Niš

Igor Spirić direktor Auto Čačka u Nišu potvrđuje da je Škoda neizostavno prisutna od samog početka Sajma automobila još od pre deset godina i da su rezultati tokom i nakon sajma uvek vidljivi u smislu interesovanja kupaca. Ove godine očekuju se i bolji rezutlati jer virtuelni sajam traje do kraja godine a pri tom su omogućene brojne olakšice za kupovinu novih vozila.

Prava poslastica za ljuditelje četvorotočkaša  je nova Škoda oktavija A8 i to u Škodi znaju, zato je upravo ovaj model ove godine u zenitu pažnje.

Ovogodišnji sajam XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020″ prateći svetske trendove doneo je ponudu novih vozila u domove kupaca. Kako prodaja vozila nije prestajala ni tokom vanrednog stanja u zemlji, izazvanog koronavirusom, veće interesovanje se kao i uvek očekuje u narednim mesecima kada ćemo organizovati i razgledanje i test vožnje za zainteresovane kupce, kaže Spirić za Niške Vesti.

„Teško je vreme za poslovanje ali mi u Auto Čačku pratimo sve što se dešava na svetskom tržištu i prilazimo kupcima na drugačiji način, onako kako je njima najbezbednije a i udobnije s obzirom da na ovaj sajam mogu da dođu i iz svoje fotelje“, dodao je on.

“XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020” biće predstavljen od početka oktobra do kraja godine na oficijalnom sajtu „Auto Moto Festa“  SajamAutomobila.com i upravo tu biće predstavljena nova oktavija.

„U ponudi su novi model Škode oktavije A8 i akcijski modeli koji su prilagođeni tržištu i trenutnoj situaciji u zemlji. Čuvali smo taj model da se po prvi put prikaže u Nišu, tako da mogu slobodno da kažem da je ovo srpska premijera „, istakao je Spirić.

Škoda oktavija A8 ima sjajne karakteristike a samo neke pomenućemo u najavi predstavljanja na virtuelnom sajmu automobila koji sledi.

Ovaj model ima motor koji je 4-cilindrični, linijski poprečno napred a radna zapremina: 1.968 cc, maksimalni moment: 300/1.600-2.500 Nm/min dok je snaga 85 kw/115 ks. U ovaj model ugrađen je Euro 6 genercija motora dok je menjač 6-stepeni, manuelni. Maksimalna brzina je 205 km/h a ubrzanje od 0 do 100 km/h postiže za 10,4 s a prosečna potrošnja goriva je 3,5 l na 100km. Paket opreme koji ide uz vozilo je sjajan a kako ova lepotica izgleda saznajte na XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020.

Niška poslovnica Auto Čačka nudi sve ono što vam je za sigurnu vožnju jeste potrebno, a to je bezbeno i udobno vozilo uz to i vrhunsku uslugu održavanja kupljenih vozila. Redovno servisiranje i briga o vozilu u garantnom i van garantnom roku jedan je od glavnih prioriteta poslovanja Auto Čačka u Nišu.

Pored već standardnih modela, na koje su kupci Auto Čačka navikli a to su Fabia, Octavia i Superb porodica Škoda sa novim članovima  zaokružila SUV segment (Scala, Kamiq, Karoq).

Auto Čačak promet doo Niš

Godinama unazad određeni modeli se u ovoj auto kući prodaju u većem broju u odnosu na čitavu ponudu, poslednjih godina to su modeli Škoda Octavia i odmah iza nje Superb.

Izvor: Niške Vesti