Sajam automobila krajem septembra u Nišu

Nakon dve godine bitisanja u virtuelnom obliku, Sajam automobila “XIII Auto Moto Fest 2022 Niš” krajem septembra biće održan u niškoj Hali “Čair” na dobro poznati tradicionalni način .

XIII Auto Moto Fest biće održan od 23. do 25. septembra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

Sajam automobila vraća se na velika vrata, a niški dileri automobila i brojni ljubitelji četvorotočkaša rado su primili vest da će u najvećoj niškoj dvorani imati priliku da razgledaju i probaju nove limuzine koje su upravo sišle sa fabričkih traka. Ovogodišnji sajam pored dobrog provoda koji se očekuje za sve ljubitelje Sajma, omogućiće i sjajne sajamske popuste za kupovinu najnovijih modela.

Niški sajam je u ovom delu Srbije jedinstven, kao takav opstaje već 13 godina. Pored ogromnog privrednog značaja sajam beleži i veliki broj turističkih poseta.

Mladen Alvirović, SAT media i Oliver Paunović, osnivač sajma na otvaranju Auto Moto Festa 2019. godine; Foto: Srbija Vesti

“Teška je situacija ali iz gorih smo izlazili uzdignute glave, zato smo se odlučili da će sajam ove godine biti na starom mestu, tamo gde pripada u Hali „Čair“. Grad Niš podržao je sam sajam i to me veoma raduje. Ponosan sam na naš Sajam kao i pre deceniju i po, kada je on bio tek ideja, danas je to naša niška priča” rekao je Oliver Paunović, osnivač Sajma automobila.

Veliki popust i odlična ponuda zaštitni su znak niškog Auto Moto Fest-a. Ove godine velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle i elekto bicikle.

“Pored problema sa kojima se susreću oko nabavke vozila očekujemo sjajnu ponudu. Ono što očekujemo ove godine su sjajne Srpske premijere. Prvi put ove godine na sajmu će se pojaviti među automobilima Honda i Suzuki, a pored standardne ponude motora biće tu i novih brendova Honda, Pjađo, Aprilija i Vespa”, kaže Saša Đorđević, menadzer sajma.

U bogatoj ponudi Sajma pored putničkih i teretnog programa na sajmu će se naći i kvalitetna prateća oprema i osiguravajuća društva. Ono bez čega ni ovaj sajam ne moze da prođe su naravno oldtajmeri koji kao i uvek imaju svoje mesto.

Sajam automobila Niš 2019. godina; Foto: Auto Moto Fest

KLIPKO maskota niškog sajma, koju je osmislio Saša Dimitrijević slavi treći rođendan.

Organizator Auto Moto Fest-a je CITY GRUPA a pokrovitelj je Grad Niš.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Volkswagen, Zhidou, Opel, Honda, Ford, Suzuki,  Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Motogrini, Peugeot i Mercedes.