Balkanska premijera modela Opel Grandland na Sajmu automobila – Car Box

Auto kuća Car Box sa brendovima Opel, Peugeot, Honda, Suzuki, Piaggio, Vespa i Honda motocikli će nakon nekoliko godina pauze opet izlagati na Sajmu automobila koji se održava u Nišu.

Do sada smo nastupali nekoliko puta ali nikada kao multibrend salon automobila, što Car Box i jeste, kažu iz ove poznate niške auto kuće.

Iz Car Box-a su odlučili da ove godine izlože najtraženije modele automobila i motocikala svih brendova koje
zastupaju.

„Ponosno možemo da najavimo balkansku premijeru Opel Grandland, Piaggio One+ (motocikl na električni pogon), kao i Hondu NT1100 , to je regionalna premijera“, kažu ističu ovi izlagači.

Car Box će ove godine izložiti Peugeot 208, 308, i 3008, Opel Grandland i Crossland, Suzuki Vitara i S-Cross, i Honda CR-V. Što se motocikala tiče biće tu Piaggio One+ i MP3, Vespa Primavera i Sei Giorni, kao i Hondu NT1100, NC750 i Hondu Africa Twin Adventure Sport.

Ispred same Hale „Čair“ Car Box će izložiti i laki komercijalni program.

„Do sada smo imali vrlo pozitivna iskustva sa Sajma automobila u Nišu, više sa strane jačanja brenda Car Box, a zatim samom prodajom vozila na sajmu. Naš cilj je približiti se potencijalnim klijentima i publici u našem regionu čime se bavimo, koje brendove zastupamo i šta sve mogu pronaći kod nas, s obzirom da smo u proteklih par godina koliko smo bili odsutni sa sajma u našoj ponudi dodali vozila još nekoliko renomiranih svetskih brendova“.

Na samom sajmu će posetioci moći da zakažu svoju test vožnju za sve izložene modele, pa će se one u skladu sa mogućnostima i održavati.

 

„Ono što je bitno naglasiti, je da ćemo u toku trajanja samog sajma imati mogućnost test vožnje sa Hondom CR-V sa kojom će posetioci moći da se upoznaju bliže“, kažu u Car Box-u.

Za vreme trajanja sajma, kao i posle samog sajma omogućićemo klijentima povoljnije uslove kupovine, posebne cene i interesantne poklone prilikom kupovine vozila.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Bulevar Sv.Cara Konstantina 80-82, Niš
018 550010
carboxdoo@yahoo.com

„XIII Auto Moto Fest Niš 2022“ biće održan od 23. do 25. septembra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

Ulaznica za sajam se kupuje na biletarnici hale u danima održavanja sajma i košta 300 dinara.

XIII Auto Moto Fest Niš 2022