Najskuplji automobil na Sajmu automobila prodat u rekordnom roku

Iako košta blizu 140.000 evra Mercedes GLE 400 d Coupe neće biti vraćen u salon auto kuće Kemoimpeks auto, jer od vikenda ima novog vlasnika. Upravo ovaj model bio je izložen u Hali „Čair“ na Sajmu automobila kao najskuplji.

Sajam automobila okupio je najuspešnije auto kuće i dilere u gradu, njihova ponuda je bila šarenolika pa su  posetioci sajma na parketu Čaira mogli da razgledaju četvorotočkaše sa rasponom cena od 18.000 do 140.000 evra.

„Zadovoljni smo učešćem na sajmu jer smo ostvarili veliki broj kontakata i nadamo se novim prodajama. Potpuno smo sigurni da ćemo uskoro zaključiti i dogovoriti još neku prodaju jer su sa nama na sajmu pregovarali veoma zainteresovani kupci“, rekao je za Niške Vesti Stefan Ilić, direktor Kemoimpeksa.

Sajam automobila u Nišu; Foto: Mladen Đurović

Pored ove prodaje, pored ostalih interesantna je bila i prodaja prikolice za brod.

„Dovezli smo ovu prikolicu za brod više promotivno, nismo očekivali da će na niškom sajmu biti interesovanja za njenu kupovinu, ali smo se iznenadili već drugog dana sajma kada je i ona prodata. Došao je mlađi čovek i rekao da mu baš takva prikolica treba za njegov brod. Mi smo zaista prijatno iznenađeni i zadovoljni našom promocijom i prodajom na sajmu“, rekli su Niškim Vestima iz servisa Auto Heppy koji je specijalizovan za prodaju kuka i prikolica.

Kao što su Niške Vesti već pisale već prvog dana prodati su skuplji modeli automobila i jedan kombi koji je vlasnik odmah zahtevao da se isporuči.

Najbržu prodaju zabeležio je Raavex Group koji je već prvog dana nakon samo 10 minuta od otvaranja prodao prvi automobila.

Dileri zadovoljno trljaju ruke i nadaju se prodajama u naredna dva meseca, jer do Nove Godine kažu osećaju se pozitivni efekti sajma.