MALI IZLAGAČI i ove godine na Sajmu automobila

14. Sajam automobila biće održan oktobra u Hali „Čair“ od 6. do 8. oktobra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje. Na XIV Auto Moto Fest-u predstaviće se auto kuće, a biće tu i auto oprema, servisi, osiguravajućih društava i restorani.

VOZZi – aplikacija i kompanija – potpuno digitalizovana pomoć na putu! Više o ovoj aplikaciji možete saznati na njihovom štandu. VOZZi je aplikacija gde na jednom mestu, u realnom vremenu budu povezani korisnici kojima je potrebna pomoć na putu sa auto servisom i šlep službom. Aplikacija je lansirana 2017. godine, i u kratkom roku uvela revoluciju u sistemima pomoći na putu. Korisnici dobijaju efikasno i jednostavno rešenje kada im je najviše potrebna pomoć time što je usluga digitalizovana u obliku aplikacije. Bez papirologije, uz uštedu vremena i podrške 24/7.

Ljubitelji četvorotočkaša na štandu Hill-a mogu pronaći najbolju kozmetiku ali i alate za svoje automobile. Svaki vozač voli da pri ruci ima ono najpotrebnije za popravku kola i zato nikako ne zaboravite da obnovite svoj alat. HILL iz Niša počela je sa radom još 2008. godine, i od tada prodaje autošampone za pranje i odmašćivanje, kao i vulkanizerske alate i materijale za zamenu i popravku pneumatika. Naši kupci su autoservisi, autoperionice, vulkanizerske radnje, autoplacevi i fizička lica, kažu u Hill-u. Oni lično isporučuju robu i obilaze kupce oko Niša, ili poručenu robu šalju i kurirskom službom.

Servoremont je specijalizovan servis za popravku servo upravljača. Svaki vozač zna koliko je teško voziti kada je ovaj uređaj u kvaru, a sa druge strane servo uređaj olakšava brže kretanje u gradskoj vožnji a o parkiranju da i ne govorimo. Ovo je prilika da obiđete štand ovih izlagača i raspitate se njihovim uslugama. Autoservis “Dragi” je radnja poznata po višedecenijskoj tradiciji u bavljenju mehanikom. Od 1998. godine specijalizovali je za popravku isključivo servoupravljača. Servoremont sarađuje sa velikim brojem ovlašćenih servisa.

Servis AUTO HAPPY na ovogodišnjem Sajmu automobila koji se održava od 6. do 8. oktobra u Hali „Čair“ izložiće ono najbolje što trenutno ima u ponudi a to su auto prikolice, kuke i dodatnu opremu. Ono što će biti prava „poslastica“ je srpska premijera novog brenda u ovoj sferi automobilske i teretne opreme. Na Sajmu automobila u ponudi će biti: TRIGANO PRIKOLICE, VESTA TRAILERS, BOCKMANN TPV-TRAILERS i  TRAILER EUROPE, za koje je AUTO HAPPY ovlašćeni dileri.

Jedan od izlagača na sajmu je i Lukač dobro poznata firma u Nišu koja se bavi izradom ključeva, radi popravku brava a izrada pečata jedna je od najstarijih njihovih delatnosti.

Za one najmlađe posetioce kojima nije potrebna ni karta, jer do 10 godina deca ne plaćaju kartu, biće i maketa automobila kojih je uvek na dečijoj ladici „malo“.

Firma AMI osnovana je 1991. godine u Nišu, bavi se uvozom i prodajom mašinskih elemenata: ležajeva, semeringa, segera, mazalica, lanaca, lancanika, zupcastih letvi, zupčanika, linearnih vodjica, linearnih ležajeva, elasticnih čivija, rascepki, klinova, pneumatike, kardanskog programa, masti za podmazivanje ležajeva.

Tehnički pregled POP  se bavi registracijom vozila više od 20 godina i smatramo se liderima u ovoj oblasti. Naš cilj je da pružimo brzu i efikasnu uslugu registracije za sve vrste vozila. Oni su spremili brojne popuste u toku održavanja sajma. Predstavnici ove firme najavljuju i nagradnu igru, tako da nikako nemojte da promašite ovaj štand.

Gold Detaling bavi se poliranjem, sredjivanjem enterijera kao i aplikacijom najkvalitetnije keramičke zaštite. Na samom štandu biće predstavljen njihov rad.

Dunav osiguranje će kao i svake godine na sajmu ponuditi svoje usluge osiguranja sa brojnim sajamskim popustima. Poverenje, pouzdanost i sigurnost mogu opisati dugogodišnji rad ove osiguravajuće kuće i zato ona jeste deo Auto Moto Fest-a.

Kao i predhodnih godina i sada su uz sajam automobila i niški ugostitelji. Ove godine tu je i Pleasure restoran koji nudi svojim gostima prijatan boravak.

Benni plus – osveženje za uživanje! Na štandu ovog izlagača moćićete da degustirate njihove sokove i bezalkoholna pića. Za proizvodnju BENNI napitaka koristi se voda sa izvora „Studena“, koji se smatra jednim od najčistijih izvora u Evropi. O vrhunskom kvalitetu proizvoda brinu stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom. Kvalitet  i bezbednost proizvoda su usklađeni sa zahtevima i  međunarodnim standardima i  principima HACCP-a.

Ove godine na sajmu će biti i Asteriks takwondo club. Sa ciljem promovisanja sporta i tekvonda. Asteriksovi tekvodnisti dobro znaju šta znači sport, ali i prave vrednosti i ono što je najbitnije – DRUGARSTVOAsteriks klub je mesto gde nastaju pravi šampioni.

Posebno mesto na sajmu ima i Turistička organizacija Zlatibora sa ciljem da predstavi najlepše lokacije u svom kraju ali pre svega najposećeniju turističku destinaciju u Srbiji  planinu Zlatibor. Svi posetioci XIV Auto Moto Fest-a imaće priliku da se bliže upoznaju i sa najdužom gondolom na svetu – Gold Gondolom. Neretko upravo Gold gondola organizuje nagradne igre pa će možda neko od Nišlija i dobiti nagradnu vožnju ovom svojevrsnom turističkom atrakcijom.

ASTER marketing će predstaviti svoje usluge, a to su sve vrste organizovanja velikih i malih događaja. Prošle godine su oni organozovali prikupljanje humanitarne pomoći za jednog dečaka.