Srpska premijera! Restilizovana A klasa Mercedesa na Sajmu automobila – Kemoimpex Auto

Kemoimpex Auto doo, ovlašćeni serviser i prodavac za Mercedes-Benz vozila izlagaće po drugi put na Sajmu automobila u Nišu, koji se održava od 6. do 8. oktobra u Hali „Čair“.

Ove godine njihova ponuda biće raznovrsna i to, od putničkih vozila na sajmu će biti prikazani modeli A klase, koja je facelift model , C klasu, električno vozilo Mercedes-EQA i Citan, od komercijalnih vozila biće tu Sprinter.

Premijerno će biti prikazani restilizovani modeli Mercedes A klase, to će biti prvo prikazivanje ovih modela u Srbiji.

„Ono što posebno izdvajamo od naših modela koje ćemo izložiti  je svakako restyling A klasa, kao i potpuno električno vozilo  Mercedes-EQA 250,  obzirom na strategiju i viziju brenda Mercedes-Benz koja podrazumeva potpunu elektifikaciju motora i nultu emisiju CO2“, kažu za Niške Vesti u Kemoimpexu.

Rokovi isporuke vozila mogu se kretati od jednog pa do nekoliko meseci, jer vreme isporuke poručenih vozila zavise od nekoliko faktora, kao što su: model automobila, raspoložive kvote, vreme poručivanja i planirana proizvodnja modela.

Trend rasta cena se dosta promenio u odnosu na prethodne godine, kažu u ovoj distributerskoj kući.

„Na to je puno uticalo pozicioniranje brenda Mercedes-Benz na tržištu u odnosu na druge brendove, Mercedes-Benz ne spada više u kategoriju premium brendova, već je zauzeo bitno mesto među luksuznim brendovima“.

I ove godine Kemoimpex Auto će zainteresovanim kupcima ponuditi sajamske popuste koji će trajati ne samo za vreme sajma automobila, već tokom celog meseca oktobra.

U odnosu na polovni auto, kupovina novog automobila pruža: mogućnost konfiguracije vozila po željama kupca, bez troškova ulaganja u vozilo, tehnička ispravnost novog automobila, fabrička garancija na vozilo, lakša kasnija prodaja, su samo neke od prednosti novog u odnosu na polovni automobil.

Kompanija Kemoimpex Auto doo  preko tri decenije budno prati razvoj auto industrije i u salonu od preko 400 m2 na Vizantijskom bulevaru bb na veoma kvalitetan način prikazuju paletu modela Mercedes-Benz vozila. U ponudi su i proverena korišćena vozila u fabričkoj garanciji.

Foto: Kemoimpex Auto

SERVIS

Servis od 1800 m2 u ulici Vazduhoplovaca prilaz 1/6 koji je otvoren od 8 do 18 sati radnim danima i subotom od 9 do 14 sati u mogućnosti je da svim korisnicima odgovori i na najzahtevnije poduhvate u servsiiranju Mercedes-Benz putničkih, komercijalih i teretnih vozila. U sklopu servisa nalazi se i najsavremenija limarsko-farbarska radionica.

Servis je opremljen standardnim i specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima kao i velikim izborom rezervnih delova. Svojim korisnicima kroz uslugu Mercedes-Benz Service 24h pružamo podršku 24 časa dnevno, 365 dana u godini ma gde bili. Dodatni kvalitet predstavlja tim zaposlenih sa veliki iskustvom koji je opredeljen da korisnicima pruži vrhunsku uslugu.

 Kompanija Kemoimpex Auto doo

Prodaja Vozila
Vizantijski bulevar bb
Prodaja Delova
Vazduhoplovaca prilaz 1a broj 6
+381 66 833 0005
+381 18 415 0109
Servis komercijalnih vozila
Vazduhoplovaca prilaz 1a broj 6
Servis putničkih vozila
Vazduhoplovaca prilaz 1a broj 6
Prijemni Referent
+381 66 833 0006
+381 18 415 0206